Stichting University MENU
Stichting University MENU werkt al voor langere tijd samen met verschillende onderwijsinstellingen, zoals de NOVA collega Hoofddorp, Haarlem en Beverwijk. Stichting University MENU neemt MBO studenten aan van deze onderwijsinstellingen. Binnen de stichting is het de bedoeling dat studenten van beide niveaus elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Over de jaren hebben er vele studenten stage gelopen bij University MENU, met als resultaat een goed gemiddeld eindcijfer.

Studiebegeleiding en opleidingen University MENU
Zuider Buiten Spaarne 144zw - 2012 AD Haarlem
tel 023 20 200 10 mail info(at)universitymenu.nl
RSIN nummer: 8607.09.486 KvK nummer: 76625397

De stichting heeft als missie:
Studenten met de studierichting, marketing, accountmanager, commerciƫle medewerker en ICT een goede veilige stageplek te bieden met praktijkgerichte opdrachten, begeleiding op maat en werkervaring met klanten/ondernemers.

De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door:
Samenwerking met diverse opleidingen (Nova College Haarlem, Hoofddorp en Beverwijk) met goedkeuring van S-SB. Het opzetten en draaiend houden van (inter)nationale non-profit horecaplatform(en). Dit in samenwerking met horeca- eigenaren en verenigingen.

De stichting heeft als lange termijn visie:
Het opzetten van een fonds ten behoeve van onderzoek naar verschillende vormen van kanker / doneren aan KiKa kankerbestrijding en KWF.

De stichting staat onder toezicht van het notariskantoor:
Meester Jeroen van der Weele, Hak & Rein Vos.

Terugblik stagiairs

Horecapersoneel
Horecapersoneel is een digitaal verbindingsplatform voor horeca ondernemingen en werkzoekenden in de horeca branche. Horeca ondernemingen kunnen op de site van Horecapersoneel een advertentie plaatsen, nadat zij een bedrijfsaccount hebben aangemaakt. Deze advertentie kan dan gevonden worden door werkzoekenden die een gebruikersaccount aan hebben gemaakt. In tegenstelling tot de concurrentie is Horecapersoneel specifiek gefocust op de horeca branche en hanteert het platform lagere prijzen. Ook kunnen de advertenties in Horecapersoneel heel gedetailleerd worden ingevuld, om sneller de best mogelijke match tussen werkgever en werknemer te creƫren.

UMENU
UMENU is een digitaal horeca platform dat diensten verleent in de horecabranche. Via UMENU kun je als klant de keuze maken tussen eten bestellen, eten afhalen of uit eten gaan. Als restaurant zijnde kan je je ook registeren bij UMENU, om op die manier gevonden te worden via het platform, en bestellingen binnen te krijgen. Daarnaast, kunnen restaurants ook gebruik maken van een aantal bijkomende services, zoals het tafelsysteem, het ordersysteem en gebruik maken van het QR-code systeem. Daarnaast kunnen restaurants zelf hun gegevens op de UMENU website ten alle tijden wijzigen.